ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Α.Ε. είναι εκπαιδευτικός φορέας που ασχολείται με την βιωματική εκπαίδευση εδώ και έντεκα χρόνια . Διαχειρίζεται δύο θεματικά πάρκα με χιλιάδες επισκέπτες παιδιά και εκατοντάδες σχολεία .Το 2019 ίδρυσε την ακαδημία ρομποτικής με έδρα τον Λυκαβηττό και σχεδίασε προγράμματα με βάση την εκπαιδευτική και παιδαγωγική εμπειρία για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση .Επίσης συνεργάζεται σε προγράμματα ρομποτικής με δήμους ,ιδρύματα και σχολικές μονάδες σ’ όλη την Ελλάδα.

Από το 2020 θα δημιουργήσει ένα νέο τεχνολογικό πάρκο για το παιδιά το STEAM PARK  στην Παλλήνη.

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ συνεργάζεται με εξειδικευμένο προσωπικό με ανάλογες σπουδές και παιδαγωγική επάρκεια .

Τα μαθήματα γίνονται στα εργαστήρια μας τα οποία είναι άρτια εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία καθώς και δομικά υλικά για την δημιουργία ρομποτικών κατασκευών .

10

COURSES 8 OFF LINE δια ζώσης 2 COURSES ON LINE εξ αποστάσεως

3

great techers

3

GREEK NOMINATION

5

YEARS OF EXPERIENCE

Όπως όλοι γνωρίζουμε η μέθοδος διδασκαλίαςSTEAM (επιστήμη τεχνολογία μηχανική τέχνη μαθηματικά) ολοένα και κερδίζει έδαφος στην εκπαίδευση λόγω της επιτυχίας που έχει.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι στα παιδιά αρέσει να παίζουν κάτι που άλλωστε μας το δείχνουν τα ίδια, εμείς λοιπόν λέμε ναι στο παιχνίδι όταν αυτό συνοδεύεται με μάθηση.

Για να το πετύχουμε αυτό σχεδιάσαμε το δικό μας πλάνο σπουδών και τις αίθουσες διδασκαλίας.Χρησιμοποιούμε μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων εκπαιδευτικών εργαλείων

( lego engino Arduino Edison)

Οι αίθουσες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ευνοούν την ομαδική δουλειά για την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος.